Linkedln

Meistä


Enemmän kuin kuin yritys.

Me Mobile Outffitersillä olemme enemmän kuin yritys. Olemme yrittäjien perhe, jota ohjaa sama päämäärä: saada aikaan muutoksia asiakkaidemme ja niiden ihmisten elämässä, joiden kanssa työskentelemme. Rakastamme teknologiaa ja tapaa, jolla se yhdistää ihmisiä ja tekee elämästä hauskempaa ja tuottavampaa.

Olemme sitoutuneet antamaan tiimimme jäsenille paikan, jossa he rakastavat työtään ja ympäristöä, jossa he työskentelevät.

Teemme asiat hieman eri tavalla.

Mobile Outfitters on ainutlaatuinen matkapuhelintarvikkeiden maailmassa. Jokaisella myymällämme tuotteella on elinikäinen vaihto-oikeus. Meillä on yli 800 toimipistettä yli 50 maassa - ja riippumatta siitä, missä toimipisteessä käyt, saat samaa ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua, joka takaa, että jokainen kokemus on loistava. Uskomme, että hyvän liiketoiminnan on lähdettävä liikkeelle hyvästä tuotteesta, henkilökohtaisesta palvelusta ja luotettavuudesta.

Odoo • Text and Image

 

Missio


Innostaa ihmisiä jakamalla yrittäjähenkeä innovatiivisten tuotteiden avulla.

Visio


5 000 toimipistettä ja 100 miljoonaa tyytyväistä asiakasta vuoteen 2031 mennessä.

ARVOMME

S

Suurenmoinen asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys

M

Materiaalien laatu

I

Innovatiivisuus

L

Luotettavuus

E

Ekologisuus ja eettisyys

Mikä tekee meistä erilaisia ?

Uskomme, että loistava liiketoiminta alkaa aina loistavasta tuotteesta, henkilökohtaisesta palvelusta ja rehellisyydestä. Kehitämme tuotteita, joilla on erinomainen laatu ja elinikäinen vaihto-oikeus.  Suojamme räätälöidään asiakkaidemme toiveiden mukaan ja ammattilaiset asentavat ne.
Elinikäinen vaihto-oikeus

 Voit aina vaihtaa tuotteen uuteen! Palauta tuote kuitin kanssa, ja me vaihdamme sen pientä asennusmaksua vastaan.
Ammattilaisen asentama

Ammattilaisemme asentavat jokaisen myymämme tuotteen paikan päällä, mikä takaa erinomaisen asennuksen ja täydellisen asiakastyytyväisyyden.
Valmistettu USA:ssa

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Yhdysvalloissa valmistettuja tuotteita. Toimimme täysin sitoutuneina käsityötaitoon, asiakastukeen ja palveluun.

                   Yhteistyökumppanimme